Srpski  |  English

Projektujemo, izvodimo i održavamo zelene površine

Ono što nas preporučuje je to što poznajemo i poštujemo prirodu, uvažavamo i štitimo interes klijenta, posedujemo znanje, iskustvo i efikasnost.

DEMETRA RB
 

Preduzeće za projektovanje, izvođenje i održavanje zelenih površina


Demetra RB je preduzeće specijalizovano za pružanje kompletnih profesionalnih usluga iz oblasti pejzažne arhitekture i hortikulture.

Preduzeće je osnovano 1992. godine sa sedištem u Beogradu. Zahvaljujući postavljanju visokih standarda u poslovanju preduzeće je tokom godina steklo veliki broj korisnika usluga. Danas se smatra pouzdanim partnerom koji u svakom trenutku može da odgovori na sve zahteve svojih klijenata iz oblasti projektovanja, izvođenja i održavanja zelenih površina.

Naša delatnost obuhvata kompletnu uslugu na uređenju zelene površine, od dizajna do realizacije. U ponudi su izrada idejnog rešenja za Vašu zelenu površinu, saveti u vezi sa uređenjem dvorišta, izvođenje zemljanih radova, ozelenjavanje i sadnja biljaka, projektovanje i izvođenje sistema za navodnjavanje (sistem kap po kap i automatski pop – up sistemi), postavljanje tepih trave, setva trave, biodekoracija enterijera i održavanje biljaka u enterijeru, održavanje zelenih površina koje podrazumeva košenje travnjaka, sanitarnu seču stabala i orezivanje biljaka, prihranu biljaka, zalivanje, suzbijanje korova, i ostale aktivnosti.

Ono što nas preporučuje je to što:

  • poznajemo i poštujemo prirodu,
  • uvažavamo i štitimo interes klijenta, 
  • posedujemo znanje, iskustvo i efikasnost.